App gelanceerd

Voor mijn werk ben ik de laatste maanden erg druk geweest met een visie, een strategie maar voornamelijk met het knallen om een mooie App voor iOS en Android te realiseren. Helemaal top!!! Sinds eergisteren live in de AppStore en Google Play 🙂

 

Mobiel (1)

Ik hoop regelmatig informatie te plaatsen over mobiel, het gebruik in Nederland qua # telefoons (momenteel 20.000.000), het soort devices (iPhone, BlackBerry, Android ed.), de gebruikers ervan (leeftijden, geslacht e.d.), het gebruik van devices (tov internetgebruik, voornaamste toepassingen e.d.).

Workshop Social Media

Deze week een workshop Social Media gevolgd. in een leuke, diverse groep mensen gesproken over Social Media en wat erbij komt kijken. Je kunt tegenwoordig door de bomen het bos niet meer zien maar gelukkig heb ik tot nu toe vooraan mee kunnen lopen in deze ontwikkelingen. Heb je dus vragen… let me know.

Mr. Finch

In 1999 met een prototype voor Mr. Finch aan de slag gegaan. In de tijd waarin vergelijkingssites nog niet zo’n prominente rol op internet innamen. Dit domein en de werkzaamheden zijn later overgenomen door Verzekeringssite.

Het werken met deze oud-collega’s was de start van SiteBizz.

Nuon

Voor Nuon is er een web-based systeem ontworpen en ontwikkeld waar Nuon-medewerkers door het hele land hun interne bestellingen mee door konden geven. Intranet-toepassing.

Divers

SiteBizz heeft sites ontwikkeld voor een interieurdesigner, Cesartherapeut, Volleybalvereniging, Bridgeclub, Tassen- en accessoireleverancier, zelfstandige interim financieel directeur, Kledingimporteur, Tandtechnisch laboratorium, basisschool enz.